Varaktighet: | 5 min |
---|---|
Genrer: | Mat, Livsstil, Inspiration |
Kocken Lena Flaten visar smarta och enkla sätt att laga mat utomhus. I den här serien får du också tips på vad du bör ha med dig när du vill laga mat på utflykten och lär dig hur du ska förbereda din utematlagning på bästa sätt.
Låt elden och kolet göra jobbet! Fisken tillagas på träplanka över öppen eld och vitkålen läggs hel på den glödande kolen. Njut av denna härliga vinterrätt tillsammans med goda vänner!
Trollkräm är en gammal norsk tradition där äggvita, socker och frysta lingon vispas ihop. Servera som dessert, mellanmål eller topping. I den här videon visar Lena Flaten också hur man gör matiga raggmunkar i våffeljärn.
Förberedelserna är a och o när du ska laga riktigt god mat utomhus. I den här videon får du lära dig hur du kan göra en riktigt god middag över öppen eld genom att kombinera nylagat och uppvärmt. Tunnbrödet som bakas på flytande smet är lätt att förbereda och ta med sig.